Menu

ESS Ice Naro 3LS (74 0017)

Proizvajalec: ESS
Cena:
Cena z DDV: 63,44 €
Cena s popustom: 60,27 €
Popust: -3,17 €
Prodajna cena: 60,27 €

Opis

Očala ICE NARO™ proizvajalca ESS so prva vojaška balistična zaščitna očala narejena posebej za manjše obraze. ICE NARO™ so približno pol inče (12,7 mm) ožje od navadnih ICE™, vendar pa še vedno ponujajo enako stopnjo balistične zaščite ter prav tako ne zastirajo perifernega vida.
 
Narejena so z novo ICE™ zasnovo, ki zagotavlja boljše prileganje čez senca ob uporabi druge naglavne opreme, lažjo nastavitev ročk okvirja ter hitro menjavo stekel. Ta zaščitna očala brez klasičnega okvirja so zelo lahka, še vedno pa nudijo edinstveno kombinacijo visoke stopnje zaščite pred udarci, neoviranega vidnega polja in zamenljivih stekel za učinkovito zaščito oči v vseh svetlobnih razmerah.
 
Ušesna krivina ročk je nastavljiva ter tako zagotavlja udobno in trdno prileganje ušesu, same ročke pa so teleskopsko nastavljive tudi po dolžini, se lahko za boljše prileganje ukrivljajo ter imajo tudi utor za pripenjanje traku za nošenje.
 
Vsa ICE NARO™ stekla zagotavljajo 100% UVA/UVB zaščito ter presegajo standard ANSI Z87.1-2010 ter balistične teste ameriške vojske MIL-PRF-31013 (člen 3.5.1.1).
 
Na voljo so tudi Rx vstavki za korekcijska stekla.
 
 
V kompletu so:
- Čista, temno siva ter Hi-Def rumena stekla
- Ročke ter nosnik
- Elastični trak za nošenje
- Krpica za brisanje proti rosenju stekel
- Zaščitni etui
Če želite napisati svoje mnenje se prijavite.

Če česa ne najdete v naši spletni trgovini, nam za naročilo prosimo pišite na info@labcommerce ali nas pokličite po telefonu: +386 1 423 1722

Prijava or Registracija