Menu

ESS Ice 3LS (740 0019)

Proizvajalec: ESS
Cena:
Cena z DDV: 63,44 €
Cena s popustom: 60,27 €
Popust: -3,17 €
Prodajna cena: 60,27 €

Opis

Balistična zaščitna očala z zamenljivimi stekli ICE™ proizvajalca ESS so brez klasičnega okvirja in so zelo lahka, vendar pa nudijo edinstveno kombinacijo visoke stopnje zaščite pred udarci, neoviranega vidnega polja in zamenljivih stekel za učinkovito zaščito oči v vseh svetlobnih razmerah. Narejena so z novo ICE™ zasnovo, ki zagotavlja boljše prileganje čez senca ob uporabi druge naglavne opreme, lažjo nastavitev ročk ter hitro menjavo stekel.
 
Ušesna krivina ročk je nastavljiva ter tako zagotavlja udobno in trdno prileganje ušesu, same ročke pa so teleskopsko nastavljive tudi po dolžini, se lahko za boljše prileganje krivijo ter imajo tudi utor za pripenjanje traku za nošenje.
 
Vsa ICE™ stekla zagotavljajo 100% UVA/UVB zaščito ter presegajo standard ANSI Z87.1-2010 ter balistične teste ameriške vojske MIL-PRF-31013 (člen 3.5.1.1).
 
Na voljo so Rx vstavki za korekcijska stekla, prav tako pa imamo na voljo tudi model ICE NARO™, ki je pol inče ožji in je narejen za ožje obraze (premer ICE™ je približno 6˝, ICE NARO™ pa približno 5.5˝).
 
 
V kompletu so:
- Čista, temno siva ter Hi-Def rumena stekla
- Ročke ter nosnik
- Elastični trak za nošenje
- Krpica za brisanje proti rosenju stekel
- Zaščitni etui
Če želite napisati svoje mnenje se prijavite.

Če česa ne najdete v naši spletni trgovini, nam za naročilo prosimo pišite na info@labcommerce ali nas pokličite po telefonu: +386 1 423 1722

Prijava or Registracija