Menu

Splošni pogoji poslovanja

Dobrodošli v spletni trgovini Lab Shop.

Pogoji poslovanja spletne trgovine Lab Commerce so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot, Ur. list RS št. 86/2004) in veljajo na vseh straneh spletne trgovine. 

Upravljalec spletne trgovine je podjetje Lab Commerce d.o.o..

Svetujemo vam, da pred uporabo strani spletne trgovine Lab Commerce pazljivo preberete spodaj navedene Pogoje poslovanja, saj z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Z vsakim ogledom ali s transakcijo, opravljeno prek naše spletne trgovine, ste seznanjeni s celotno vsebino splošnih pogojev in ste brez omejitev sprejeli celotno vsebino splošnih pogojev. Če se s pogoji ne strinjate, vas prosimo, da spletne trgovine Lab Commerce d.o.o. ne uporabljate.

Naročanje izdelkov

Naročanje preko naše spletne trgovine poteka 24 ur na dan, vse dni v letu, razen v času letne inventure. O prejetju vašega naročila vas bomo obvestili na vaš e-naslov, ki ste ga navedli ob oddaji in potrditvi naročila. S klikom na gumb "Potrdi" potrjujete tudi, da ste seznanjeni s celotnim besedilom prodajno-plačilnih pogojev, ki veljajo za spletno trgovino Lab Commerce in da ste bili na te pogoje izrecno opozorjeni. Naročilo se sklepa v slovenskem jeziku. Za vso komunikacijo med kupcem in podjetjem Lab Commerce d.o.o. v elektronski obliki se šteje, da je bila izvedena v pisni obliki.

Nakup v spletni trgovini ali drugo posredovanje osebnih podatkov na straneh spletne trgovine je dovoljen samo pravno - poslovno opravilnim osebam, starejšim od 18 let. Ostale osebe morajo za vsako posredovano informacijo pridobiti zakonsko veljavno soglasje staršev ali skrbnika.

Zaradi tehničnih ali drugih razlogov sta poslovanje preko naše spletne trgovine ali dostop do trgovine včasih omejena ali celo neizvedljiva. Lab Commerce d.o.o. si pridržuje pravico, da za določen ali nedoločen čas omeji ali popolnoma prekine dostop do strani spletne trgovine oziroma drugače omeji ali ustavi poslovanje spletne trgovine.

Lab Commerce d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za morebitne okvare vaše strojne ali programske opreme zaradi obiska in uporabe spletne trgovine ali za morebitno škodo, povzročeno s kupljenimi izdelki ali je v kakršnikoli zvezi z izdelki, kupljenimi v spletni trgovini, razen tiste, ki je izrecno določena z določili veljavne zakonodaje na ozemlju Republike Slovenije.

Plačilni pogoji

Vse cene v spletni trgovini Lab Commerce so v EUR (€) in vključujejo predpisani 20% davek na dodano vrednost (DDV).

Cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini Lab Commerce in so 5% nižje od cen v maloprodajni trgovini Lab Commerce na Koprski ulici 94. Veljavnost cen je 1 dan. Pri nakupu veljajo cene ob potrditvi naročila. Pridružujemo si pravico do dnevne spremembe cen brez predhodnega opozorila, razen če ni posebej navedeno (akcije, posebni popusti).

Izdelki v akciji so na voljo le v spletni trgovini in jih v maloprodajni trgovini Lab Commerce na Koprski ulici 094 v Ljubljani ni mogoče kupiti.

Trenutno spletna trgovina Lab Commerce nudi le plačilo po povzetju in le prodajo na območju Slovenije.

Dostava blaga

Naročeno blago vam v najkrajšem možnem času v okviru dobavnega roka dostavimo v sodelovanju s Pošto Slovenije d.o.o., ki zagotavlja 24-urno dostavo pošiljk po sistemu "Od vrat do vrat" kjerkoli v Slovenji naslednji delovni dan.

Cena dostave blaga znaša 5 € + DDV za nakupe nižje od 100 € vrednosti računa. V primeru nakupa blaga nad 100 € pa podjetje Lab Commerce d.o.o. prevzame stroške dostave.

Reklamacije in vračilo blaga

Vračilo izdelkov iz spletne trgovine Lab Commerce je v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot).

Varovanje podatkov

Lab Commerce d.o.o. se zavezuje, da bo zaupnost vaših osebnih podatkov, pridobljenih preko spletnih strani www.labcommerce.si, varovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVPot, Ur. list RS št. 86/2004). Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali predali v uporabo tretjim osebam ali institucijam, razen v zakonsko določenih primerih.

Lab Commerce d.o.o. si  pridržuje pravico do kakršnihkoli sprememb  vsebin na spletni strani Lab Commerce, delno ali v celoti, brez predhodne najave. Vse spremembe veljajo od trenutka objave in so za kupce zavezujoče, zato se pred vsakim nakupom ponovno seznanite s Pogoji poslovanja.

Morebitni spori med strankami, ki izvirajo ali so v kakršnikoli povezavi s spletno trgovino, se rešujejo sporazumno. V nasprotnem primeru bo spor reševalo pristojno sodišče v Ljubljani.


Prodajne in tehnične informacije

Morebitna vprašanja o izdelkih iz našega prodajnega programa ali spletni trgovini Lab Commerce d.o.o., nam pošljite po elektronski pošti: prodaja@labcommerce.si.

Na voljo smo vam tudi na telefonski številki (01) 423 17 22, lahko pa nam pišete na spodnji naslov:

Lab Commerce d.o.o.
Koprska ulica 94
1000 Ljubljana

Delovni čas: od ponedeljka do petka od 8.00 - 15.00 ure. Sobote in nedelje ter praznike zaprto.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Informacije o dostavi

Za informacije o pošiljkah in dostavi lahko pokličete na pristojno Pošto.

 

Prijava or Registracija